pitkästä, pitkästä aikaa. Vuodatuksen huoltokatkos venyikin näin pitkäksi. Tulipahan pakollinen blogilomakin pidettyä, vaan ei kyllä kauhean hyvällä mielin lomankaan jälkeen olla, sillä

 

Vuodatuksen viimeisin tiedote kertoo näin...

 

Tilannepäivitys #5: Nyt alkaisi näyttää siltä, että huomenna päästään vihdoinkin takaisin linjoille. Tänään vielä tarkistellaan juttuja ja lämmitellään systeemejä huomista varten.

Huonot uutiset ovatkin sitten huonoja. Datanpalautusfirmalta tuli tieto, että kuvapalvelimen kovalevy on täysin menetetty. Saatavilla on vain epäsynkassa olleen kakkoskovalevyn kuvat sekä kaapista löytyneen vanhan back...up-kovalevyn kuvat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet (aikaisemmin mainittu puolitoista vuotta oli virheellinen tieto).

Ne käyttäjät, jotka ovat ostaneet lisätilaa kuville ja joita tämä koskee saavat myöhemmin lisäinfoa sähköpostiin, kunhan saamme selville, millaista hyvitystä meidän on tästä mahdollista antaa.

Olemme äärimmäisen pahoillamme tapahtuneesta.
 
 
Jota asia kiinnostaa enemmän, lukekaa Vuodatuksen Facebookin sivuilta.

 

Todellisuudessa minulta ainakin kuvat puuttuvat blogista maaliskuun alusta lähtien 2009.

Mitäkö Mimmin keittiössä nyt tapahtuu?

En kyllä jaksa/ehdi ruveta laittamaan lähes kolmen ja puolen vuoden kuvia uudemman kerran postauksiin.... ainakaan kaikkiin. Katsotaan mitä tuleman pitää.... ohjeethan ovat blogissa onneksi tallella.

 

 

Pähkäilevin terkuin Mimmi M