Paistopussi laitetaan uunivuokaan ja sinne kootaan....  possun ulkofilepötkö ( tällä kertaa ihan kaupan valmisjuttu reilu kg pala), viereen köllöttämään kuorittuja paloiteltuja porkkanoita, sipulilohkoja ja herkkusieniä. Niiden päälle mausteeksi ainakin suolaa, paprikaa, hunajaa, pippuria ja jotain yrttiä. Suljetaa pussi mukana tulleella sulkimella. Muistetaan leikata pieni höyryaukko pussin kulmaan. Kypsennetään uunissa n. 160-180 asteessa (riippuen miten kiirus on?) n. 1½ tuntia....

Annetaan lihan rauhoittua pussissa hetkinen....ja sitten vaan leikataan ohuiksi viipaleiksi. Tässä hienosti tarjolla ihan vaan aukaistun pussin päältä.

 

Lisäkkeenä ihan tavallista salaattia, mitä jokainen höysti öljyyn säilötyllä fetalla ja Hesburgerin Talonkastikkeella. Olen edelleenkin sitä mieltä että yllättävän käyttökelpoista salatinkastiketta tuo... tämän linkin takaa löytyy myös monia muita Hesburgerin kastikkeita mitä on myynnissä ihan tavallisisssa kaupoissa.

Samalla aterialla  syötiin myös vihreitä parsoja, ihan vaan lisukkeena, perunat ovat paistettuja, maustettuja mummon pariisinperunoita.....kastikkeena on ihan jauheesta tehty bearnaisekastike ( tällä kertaa ihan rasvan kanssa tehty).

Kuvitelkaa annos niin että parsat ovat lihan vieressä..... niin ei olisi kastiketta ruikittuna kahteen paikkaan

Hyvälle maistui kaikki ruoat ja lisänä vielä (muutama) lasillinen hyvää punaviiniä