IMG_20211217_152840.jpg

Tässäkin mallissa on taikinana voinen Myllyn paras torttutaikina. Täytteenä vihreä kuula levite/marmeladi ja valion vaniljakreemi (se mitä myydään kaupaassa valmiina ja pidetään kylmätiskissä)

IMG_20211217_143234.jpg

Kun on pökkelöt sormet (kuten minulla), niin tätä lusikkakikkaa käytän aina välillä. Lusikan koon vopi jokainen valita itse. Tälleen tehden ei tule teräviä kulmia. Toki veitsellä leikaten/taikinapyörällä on ok, vaan tämä on yksi vaihtoehto, jos ei omista kyseistä kukka/ruusumuottia.

Minä paistan tortut nykyisin ilman kananmuinaseoksella voitelua 200-225 asteisessa uunissa keskitasossa aika ruskeiksi.

IMG_20211217_152750.jpg

Tällä kertaa taikina nousi oikein hyvin. Hurjan isoja eroja on ollut eri taikinapakkauksissa.