Koko kesä meni ettei tullut leivottua pullaa, joten viimenkin viime viikolla törhistäydyin ja tein ihan tavallisia kanelipullia.....niin pieniä kuin isojakin.
Tavallisen pullataikinan teen suurinpiirtein tällä ohjeella.
Kaikissa pullissa on täytteenä sulatettua rasvaa ja paljon kanelia ja sokeria.
Ylimmäisessä kuvassa lehtipullia tehtynä tähän tapaan... normaali kohotus, munalla voitelu, koristelu sokerilla ja paisto 200-225 asteisessa uunissa.
Kanelihyrriä/kiekkopullia
Helppo, leikattu pitko....liitoskontaakaan en sen kummemmin liittänyt. kun laitoin vaan päät vastakkain.
Ei kaikista kaunein pitko, vaan viipaleiksi leikattuna ihan ok.
Tein 1½ litran taikinan ja tuntui että pullia tulee reilusti, vaan kummasti ne ovat huvenneet, kun jakelin/jakelen niitä myös kesällä kukkia kastelleille kamuille...
Kommentit