Tiedän ihmisiä joiden suurta herkkua on tälläinen  jämäkaurapuurosta tehty makea aamupuuro/ välipala/ miksi ei myös jälkiruoka? Päättäköön jokainen itse mihin ajankohtaan sopivaa nautittavaa...

Eli tähän tarvitaan: jähmettynyttä, kylmää kaurapuuroa -> leikataan noin sentin paksuisiksi viipaleiksi, vähän muotoa pystyy parantelemaan mikäli viipaleen muoto ei hivele silmää.... leivitykseen kananmunaa ja lautaselle korppujauhoja  ja rasvaa paistamiseen. Siis puuroviipale kastetaan ensin munaseoksen ja sitten vielä korppujauhoon molemmmin puolin...

992810.jpg

... ikävä kyllä leivitettyjen puuroviipaleiden paistamisessa tarvitaan aika reilusti rasvaa.... ja toinen puoli ruskistetaan myös... varottava ettei leivityspinta pala...

992814.jpg

... nautitaan heti rapsakoina jonkin makean esim. mansikka- tai vadelmahillon kera....