Sateisen aamun aamupalaksi paistoin itselleni aamupalalle parsa-pekoni kananmunan. Muutama parsa oli yli viikon jääkaapissa vesimukiin pystyyn laitettuina ja hyviä olivat vieläkin. Jotkut säilyttävät parsat kosteaan pyyhkeeseen käärittynä, mutta minä en ole sitä tapaa kokeillutkaan.
Minä paistoin ensin pekonisilppua ja paloiteltuja parsoja pannulla ja lisäsin siihen vaan kananmunan. Munassa sattui olemaan 2 keltuaista.
Lisämakua antamaan laitoin kananmunalle vähän vihreää pestoa ja mustapippuria sekä tuoretta basilikaa ja persiljaa. Pekonista tuli riittävä suolaisuus.
Sisähommapäivä tuli näemmä tästäkin päivästä. vesisade muuttui äsken räntäsateeksi. Josko sais jotain leivottuaa ja kirjoiteltua vaikka rästissä olevia ohjeitakin tänne.
Kommentit