Älkää antako tämän ruoan ulkonäön pelästyttää... meillä tälle aina naureskellaan.... mutta taasen miesväkikin totesi että ompas hyvän makuista kastiketta....

1280630.jpg

Possu-punajuurikastike

(3 - 4 annosta)

300 g possun suikalalihaa

1 iso sipuli -> hienonna

rasvaa  ruskistamiseen

vettä ja ½ dl punajuurienlientä nesteeksi

1 lihaliemikuutio

suolaa

rouhittua mustapippuria

3 - 4 säilykepunajuurta -> suikaloi

ruskeakastikesuurusta (minä käytän Maizena-suurusta)

Valmistaminen:

- ruskista lihat ja sipulit kevyesti paistinpannulla ja siirrä kattilaan

- lisää nestettä sen verran että lihat kunnolla peittyvät ja lisää myöskin kaikki mausteet

- kypsennä hauduttaen noin tunti, lisää tarvittaessa vettä

- lisää suikaloidut säilykepunajuuret  ja kuumenna kiehuvaksi

- suurusta suurusteella haluamasi paksuiseksi kastikkeeksi ja anna vielä kiehahtaa, tarkista vielä maku

- tarjoa possu-punajuurikastike perunoiden tai pastan tai vaikkapa keitetyn riisin kanssa