Älkää antako tämän ruoan ulkonäön pelästyttää... meillä tälle aina naureskellaan.... mutta taasen miesväkikin totesi että ompas hyvän makuista kastiketta....
Possu-punajuurikastike
(3 - 4 annosta)
300 g possun suikalalihaa
1 iso sipuli -> hienonna
rasvaa ruskistamiseen
vettä ja ½ dl punajuurienlientä nesteeksi
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria
3 - 4 säilykepunajuurta -> suikaloi
ruskeakastikesuurusta (minä käytän Maizena-suurusta)
Valmistaminen:
- ruskista lihat ja sipulit kevyesti paistinpannulla ja siirrä kattilaan
- lisää nestettä sen verran että lihat kunnolla peittyvät ja lisää myöskin kaikki mausteet
- kypsennä hauduttaen noin tunti, lisää tarvittaessa vettä
- lisää suikaloidut säilykepunajuuret ja kuumenna kiehuvaksi
- suurusta suurusteella haluamasi paksuiseksi kastikkeeksi ja anna vielä kiehahtaa, tarkista vielä maku
- tarjoa possu-punajuurikastike perunoiden tai pastan tai vaikkapa keitetyn riisin kanssa
Kommentit