Lindströminpihvit lukeutuvat herkkuruokiimme, vaikka niitä ei kovin usein tule tehtyäkään. Tänä syksynä olen käyttänyt raakoja punajuuria paljon. Ollaan tehty monenmoisia lisäkeruokia raakoista punajuurista ja keitetyistä pääruokia. Myös lIdlistä ostettuja esikeitettyjä ollaan muutama pkt käytetty. Nekin ovat minusta ihan ok.
Blogiarkistosta löytyy monia pihviohjeita, helpoiten löytää googlaamalla lindströminpihvit mimmin keittiö.
Meillä oli taas jäänyt maustekurkun päitä käyttämättä, joten valitsin ohjeeksi tämän ohjeen.
Nyt jätin vaan pois pinnalta paistetut kananmunat ja paistoin vain sipulia pihvien pinnalle. Punajuurena käytin keitettyjä punajuuria. Pieni koepalanen kannattaa ennen pihvien tms muotoilua massasta paistaa, että maku miellyttää omaa suuta.
Tällä kertaa kypsensin pihvit ja pyörykät Russelin monitoimilaitteessa.
Russelin astian pohjalle laitoin ensin kaksinkertaisen leivinpaperin ja sen päälle kypsennettävät. Airfryertoiminto 210 astetta ja ajastimeen laitoin 20 min, mutta otin kaikki pois jo muutamaa minuuttia aikaisemmin ja keskimmäisen pihvin vielä aikasemmin. Eli noin 15 min paistuivat Russelissa.
Sensuroimaton kuva lopputuloksesta. Vähän irtosi nestettä, vaan eipä tuo haitannut. Pihvit ja pyörykät olivat meheviä siitä huolimatta.
Laadunvalvoja työssään.
Syötiin heti vain muutama pihvi, siksi vain niille paistoin sipulia. Loput menivät pakastimeen kiiruspäiviä varten.
Kommentit