Tämän joulun alla on Mimmin keittiössä leivottu hyvin maltillisesti kahvikakkuja...
Appelsiinin makuista 7 minuutin kakkua sai pari ystäväperhettä joulukukkana...
Jo syksyllä kokeilin pariakin erilaista taatelikakkua, vaan jostain syystä en lämmennyt niille ollenkaan niin paljoa mitä tälle perinteiselle taatelikakulle. Muutamia viikkoja sitten siskon ollessa kyläilemässä puheli hän ääneen, jotta saakohan hän tehtyä taatelikakkua jouluksi... tarkoitti siis että teetkö mulle kakun. No, teinhän minä pari taatelikakkuakin (joista puolikas kakku kummasti hävisi saman illan aikana lautaselta)... ja samalla omenapiirakkaa yms...
Joulutorttuja on tehty muutamaan otteeseen aina pieni määrä ja syöty ne samantien...
Tänään aamusta paistelin taas pienen satsin...
Ovat ehdottomasti parhaimmillaan vastapaistettuina, eikös vaan?
Kuusen koristelun lomassa maistuu sujuvasti glögikin... mää kattelen ja toinen tekee hommelit. Hyvä työnjako.
Kommentit