Perinteinen appelsiini-sipulisalaatti muuntui tällaiseksi versioksi.
Salaatissa on
- vihreää salaattia
- kalvottomaksi leikattuja appelsiinilohkoja
- pikamarinoitua punasipulia ( punasipulia, punaviinietikkaa, sokeria, suolaa ja lisäksi laitoin valkosipulia, ilmankin tulee hyvää)
- pannulla ilman rasvaa paistettua grillijuustoa ( edelleenkin tykkäämme Lidlin minttumaustetusta grillijuustosta)
- tuoretta persiljaa, basilikaa ja mustapippuria myllystä
- ja lopuksi salaatti sai mukaansa vielä loput puolikuivatetuista pikkutomaateista....ilman näitäkin on hyvää
Ilman kuivatettuja tomaattejakin on hyvää ja jos väriä kaipaa, niin paloittele mukaan tuoreita tomaatteja tai paprikaa.
Salaatti sopii niin alkuruoaksi, lisökesalaatiksi ja mulle kyllä piisaa ihan tällaisenaan kun ateriaksi.
Kommentit