Tähän timanttimalliin tykästyin heti kun sen jossain netin syövereissä näin. Jokos olet kokeillut tätä mallia?
Meillä torttuihin valikoitui taas täytevaihtoehdoiksi luumua ja Pihlajaa. Taikina on Myllyn parasta.
Timanttitorttuun löytyy hyvät ohjeet ja videokin Kotilieden sivuilta täältä.
Paistoin vaan muutaman tortun, niin kypsensin taas airfryerissä. Pitää kokeilla ens kerralla uunissa, josko sais nätimpiä. Airfryerissä tortut paistuivat noin 170 asteessa reilun 10 min.
Minun timantitortuissa ei muoto pysynyt kovin kauniina, kun taikina nousi niin paljon. Syötyä tuli nämäkin.
Timanttimalli ei ole hankala ja Instassa olen nähnyt näppäräsormisten tekevän tällä mallilla minitorttujakin. Minun sorminäppäryys ei enää moiseen riitä.
Kommentit