IMG_20221206_132657.jpg

Tähän timanttimalliin tykästyin heti kun sen jossain netin syövereissä näin. Jokos olet kokeillut tätä mallia?

IMG_20221206_130436.jpg

Meillä torttuihin valikoitui taas täytevaihtoehdoiksi luumua ja Pihlajaa. Taikina on Myllyn parasta.

Timanttitorttuun  löytyy hyvät ohjeet ja videokin Kotilieden sivuilta täältä.

IMG_20221206_130636.jpg

Paistoin vaan muutaman tortun, niin kypsensin taas airfryerissä. Pitää kokeilla ens kerralla uunissa, josko sais nätimpiä. Airfryerissä tortut paistuivat noin 170 asteessa reilun 10 min.

IMG_20221206_132103.jpg

Minun timantitortuissa ei muoto pysynyt kovin kauniina, kun taikina nousi niin paljon. Syötyä tuli nämäkin.

IMG_20221206_132641.jpg

Timanttimalli ei ole hankala ja Instassa olen nähnyt näppäräsormisten tekevän tällä mallilla minitorttujakin. Minun sorminäppäryys ei enää moiseen riitä.