Aina silloin kun ei oikein ole selkeää mielikuvaa mitä ruokaa tekisi, tulee useinkin tehtyä jonkin sortin jauhelihapihvejä.....niin nytkin.

Jauhelihapihvit; 400 g naudan jauhelihaa + 1½ dl vettä tai maitoa + 3/4 dl korppujauhoja + 1 muna + jauhelihamaustetta + paprikajauhetta + suolaa +sinappia + ketsuppia + rouhittua mustapippuria + valkosipulia -> kaikki ainekset sekoitetaan vaan hyvin, muotoillaan pihveiksi ( minä tein 8 kpl) ja paistetaan 200-225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Persilajporkkanat; keitä tai höyrytä porkkanat ( minulla baby-porkkanoita) napakan kypsiksi, kaada vesi pois. Lisää porkkanoiden sekaan voita, tuoretta persiljaa, suolaa ja muutama tippa sitruunan mehua. Sekoita ja maistele.

 

Jauhelihapihvit nautimme porkkanoiden ja kaalisalaatin kera.