Erään sunnuntain pikainen ateria. Pikainen oli, kun lihan kypsensin jo lauantaina. Lihakokeilu ei ihan mennyt putkeen. Mutta eipä se mitään, eipä tule toiste ostettua samaa. Lautasella näkyvä paistettu liha sinällään oli oikeinkin hyvää ja ihanan pehmeää (paistoin lihan pussissa). Epäonnsituneeksi kokeilun teki se, että lihasta lähes puolet meni roskiin...tai siis se "läski", silava mitä lihan pinnalla oli vielä paiston jälkeenkin.... en vaan ostohetkellä tajunnut millaista lihaa ostin, vaikka sitä kuinka pussin päältä tiirailinkin

Paistetun possunfileen kanssa tarjosin ihan vaan paistettuja perunoita (paljon sipulia seassa) ja musta-pippurikastiketta. kastikkeessa on kuumennettua ruokakermaa ja siihen sekaan laitetaan oman mielen mukainen määrä pippurijuustoa (käytin Mustaa-Pekkaa). Ihanaa kastiketta ja riittävän tujuakin oli.

.... lisänä tällaista salaattia.