CIMG5490.jpg

Keittelin eräänä päivänä miesväelle keittoa lounaaksi ja tällöin aina joskus paistan pannaria jälkkäriksi. Nykyisin teen näin pienen ja siinäkin on meille kovasti syötävää. Ohjeella tulee noin 30 cm halkaisijaltaan oleva pieni pannari, mulla oli vastaavan kokoinen suorakaiteen mallinen pyrex-vuoka.

Pannukakku

(piirakkavuoallinen, tuplaa ohje, niin saat kotiuunin pellille sopivan määrän)

4 dl maitoa

2 dl vehnäjauhoja

2 munaa

½ tl suolaa

2 tl vaniljasokeria

(2 rkl sokeria...tällä kertaa en laittanut ollenkaan)

25 g sulatettua rasvaa

Vatkaa (esim pallovatkaimella) maitoon munat, jauhot ja muut ainekset. Kaada raaka taikina piirakkavuokaan leivinpaperin (rypistele ensin) päälle. Paista pannari 200-225 asteisessa uunissa keskitasossa 20-25 min. Tarkkaile kypsymistä loppupuolella, uunit kun ovat niin erilaisia. Anna jäähtyä hetkinen ja leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi....minä leikkasin tämän 12 pieneen palaan. Tarjoa lisukkeena hilloa, marjoja, maustettuja rahkaseoksia, kermavaahtoa, jäätelöä....tai nauti ihan vaan sellaisenaan.

CIMG5479.jpg

Pannari ei suuren suuri ole, mutta leikkasin tästä silti 12 pientä palaa.

CIMG5496.jpg

CIMG5507.jpg

Eräänä iltana selaillessani koneelta kaikenmoisia, satuin eksymään YesDelin nettikauppaan. Sen verran uteliaaksi tulin, jotta pitihän minun tilaus tehä...nopeasti tulikin... alla olevat ruoka-aineet maksoivat toimituskuluineen 67.85 e.

CIMG5442.jpg

Oikeastaan tein tilauksen tuon karppisokerin takia. Ostinkin sitten heti kunnon kokoisen pussin eli 3 kg. Karppisokeri on luontainen makeutusaine ja se on 100% erytritolia. Käykääs lukemassa enemmän linkistä, jos tällaiset tuotteet (mm. vähähiilihydraattiset) kiinnostavat. Varmaan näitä tuotteita on muuallakin myynnissä...

CIMG5448.jpg

Mansikkahillo on ollut hyvää, tuo vasemmalla oleva hedelmäinen verio oli, anteeksi vaan, aika karmeaa, vaikka kuvittelin sen olevan oikeinkin omaan makuuni. Kyllä se johonkin tulee käytettyä, mutta toiste ei tartte tilata...

CIMG5451.jpg

Nämä vähähiilihydraattiset pastariisit meillä on vielä kokeilematta...vaan kyllä me vielä rohkaistutaan kokeilemaan joku päivä nuokin. Maksaavat sentään 5.99 aina tuo 1 pieni pss.

Tilasin nämä kaikki tuotteet sillä periaatteella, jotta kaikeahan voi kokeilla...