Olen hieman skeptinen  valmiiksi marinoitujen lihojen suhteen... kun tuntuu että kaikki maistuu samanlaiselta tai sitten puskee jonkin mausteen maku läpi valmiissa ruoassa... eikä se auta että kaapii pois näkyvän marinaadin..... Eilen kauppareissulla yhytin kuitenkin uuden tuttavuuden; kananpojan filepihvejä ranskankermamarinaadissa.... näitä ostan toistekkin, olivat meille mieluisia!

1112642.jpg

Kananpohan filepihvit

paketti kananpojan filepihvejä ranskankermamarinaadissa

-> paistoin lihat paistinpannulla ( kaikki 4 yhdellä kertaa) ja laitoin hautumaan  lähes 200 asteiseen uuníin.... oli niin monta kattilaa liedellä, jotta piti rauhoittaa tilannetta... tokihan lihat olisivat kypsyneet pelkästään paistinpannulla paistamallakin

Annoksessa lisäkekastikkeena curry-ananaskatike ja keitettyä luomuporkkanaa ja keitettyä tagliatellea eli nauhamakaronia.

Kastikkeen määrä näyttää kuvassa runsaalta mutta ei sitä syödessä tuntunut liikaa olevan... tagliatelle imi sen verran paljon sitä itseensä...sitäpaitsi tuota kastiketta saattaisi syödä vaikka sellaisenaan lusikalla...

Tästä annoksesta tykkäsimme kumpainenkin syöjä paljon.... lopuista jämäruoista kehittelen jonkin sortin uuniruoan huomen illaksi... saas nähä mitä syntyy!