Sunnuntaina kävimme Oulussa kyläreissulla ja kotia tullessa kävimme syömässä. Ensiksi mentiin erääseen kalapaikkaan, vaan ei se ollut olleskaan meidän paikka. Pyöräytettiin auto takaisin Oulua kohti ja ajettiin Zeppeliiniin....siellä on kuiteskin muutamia vaihtoehtoja mihin mennä.

No, tännehän me tietenkin päädyttiin kerta minä pääsin valitsemaan. Katsastettiin kyllä kaikki muutkin ruokapaikat ensin, vaan jotenkin askelet väkisin veivät Crecianiin

 

Alkuruokalistalta ( on Oulun Crecianin lista, vaan samatpa ruoat nuo näyttävät olevan) minä halusin ehdottomasti mustekalarenkaita ja pakotin kanssasyöjänkin maistelemaan yhden renkaan. Oli hää urhea ja maisteli.... minä olisin voinut popsia heti vaikka toisenkin annoksen.....

 

Kanssasyöjälle valittiin halloumisalaatti.... minä pikkasen johdattelin

 

Pähkäilyjen jälkeen kanssasyöjän pääruoaksi valikoitui souvlakiyhdellä kana- ja yhdellä porsasvartaalla. Lisukkeen saa itse valita ja kanssasyöjä halusi valkosipuliperunoita. Lisäksi otettiin hälle 2,90 euron lisämaksusta tzatsiki ja pitaleipä....se oli kyllä virhevalinta. Tzatsiki oli kyllä hyvää ( pikkasen maistoin ) vaan pitaleipä oli järkkyä....kun kumia olis syöny, oli kanssasyöjän kommentti. Muutoin annos oli herkullinen.

 

Itse otin pääruoaksi mousssakan ja kun siihenkin kuuluu salaattia, tuli ainakin päivän salaattikiintiö täyteen. Moussaka-annos oli julmetun iso, vaan kun siitä jätti syömättä perunat, niin kummasti se keveni. Minun moussakaan kyllä piisaisi munakoiso ja kesäkurpitsa, perunaa en siihen kaipaa... Tykkäsin kyllä moussakan mausta ja rakenteesta.

Näiden syöminkien jälkeen olikin niin täysi olo, että jälkkärin syönti piti jättää seuraavaan kertaan...

Lasku oli pari euroa alle 60 euroa, enkä pitänyt sitä pahana. Ihan OK paikka, minne voisin mennä uudemmankin kerran