Nopeaa arkiruokaa...
Tomaattinen jauheliha-pekonikastike
400 g naudan jauhelihaa
170 g pkt pekonia -> suikaloi
3 pientä nippusipulia hienonnettuna (tai 1 iso keltasipuli)
n. 1 dl paseerattua tomaattia
3-4 dl vettä
paprikajauhetta (vajaa1 tl)
suolaa (vajaa tl)
mustapippuria myllystä
soijakastiketta (n. 1 rkl)
2 pulleaa valkosipulin kynttä hienonnettuna
(vähän ruskeaa Maizenasuurustetta tai vehnäjauho-vesiseosta)
Laita sukaloitu pekoni kylmälle pannulle ja ruskista se kevyesti. Lisää jauheliha ja sipuli sekaan ja rakeista jauheliha. Lisää tomaattisose, vesi ja mausteet ja anna kastikkeen kypsyä n. 15 min. Suurusta kastiketta halutessasi hieman esim tummalla Maizenasuurusteella. Tarkista kastikkeen maku ja sakeus.
Tällä kertaa suurustin kastiketta hieman ruskealla suurusteella. Spaghetin kanssa syötiin kastike.
Kommentit