IMG_20210306_135514.jpg

Ihanaa, nyt on ihkauusi pöytätietokone käytössä, niin pystyy kirjoittelemaan enemmän. Olen ollut pari viikkoa kännykän varassa, kun entinen kone sanoi sopimuksensa irti ja läppärillä en vaan tykkää työskennellä.

Näistä jauhelihapihveistä on tullut yksi meidän keittiön luottopihveistä, silloin kun ruoka pitää saaha tehtyä nopeasti.

Ohje löytyy blogistani pannupihvit sipulikermakastikkeella nimellä.

Pieniä muutoksia saatan tehä maustamisessa, laitanko jatkeainetta ollenkaan ja jos laitan, niin ei se aina ole kuivanutta leipää yms. Tällä kertaa pihvit valmistuivat ihan ilman jatkeainetta eli siis maustoin vaan naudan jauheihan ja siitä muotoilin pihvit. Pikkasen turhan paksuiksi pihvit jäivät, vaan eipä tuo syödessä haitannut. Kastiketta kannattaa tietenkin maistella ja laittaa maut oman maun mukaiseksi. Näihin en ihan alkuperäisen ohjeen mukaista yrttimaustemäärää laittanut ja lorauksen soijakastiketta laitoin lopputarkistuksessa. Ja pinnalle paljon persiljaa tai muuta vihreää. Se on nyt kevät.

IMG_20210306_143153.jpg

Me söimme pannupihvit keitettyjen perunoiden ja uunissa kypsytettyjen fetaporkkanoiden kanssa.