Tällaisen pienen kokeilukakun tein kotia... testasin muutamia täytteitä..... keksien kostumisia yms jutskia.

Kakussa on 4 ohutta käärispohjalevyä...erinäisiä kokeilutäytteitä, mistä ei sen enmpää.... kostutus ananasmehulla.

Päällä kermavaahtoa ja keksien alla tarttumapintana kaakaolla värjättyä kermavaahtoa. Kekseinä Caprice hasselpähkinä-kaakaokreemitäytteisiä kierrevohveleita. Vaikka kakku oli pieni... tosin se oli aika korkea, ei yksi purkillinen keksejä riittänyt reunoille. Varmaankin kannattaisi tehdä sen korkuinen kakku, että keksit voisi pätkäistä puoliksi ... keksit eivät ulkonäöllisesti muuttuneet miksikään seuraavaan päiväänkään mennessä....vaikka kyllä ne vähän kostuivat, eivätkä enää olleet rapeita. Ihan syötäviä kylläkin, mutta vähän nihkeitä, nahkeita... Varmasti sokeri/rasvakreemi on sen suhteen turvallisempi "liima"

Jostain kumman syystä en kauheasti noille kekseille maullisesti lämmennyt , vaalean punaiset versiot odottavat vielä kokeilua...millehän ne maistuvat?

Pikainen kakkupohja käärötorttulevystä: 4 munaa + 1½ dl sokeria + 1½ dl jauhoja + 1 tl leivinjauhetta. Läpysköissä oli muottina leipälautanen ja leikkurina pitsaleikkuri. Kyllä minä vielä noita kulmikkuuksia leikkelin pois saksilla ennen täyttämistä ...

Koristeenakin tässä kakussa on ihan vaan kaupasta ostettuja juttuja...

Monissa blogeissa on ollut näitä keksejä monenmoisten kakkujen reunoilla ( ja vielä koristenauhojakin) ja ihan kivan näköisiähän ne ovat.... mutta tykkäättekö te ihan oikeasti näiden keksien mausta?