Eräällä seuraamallani Instatilillä oli tehty vihreästä pestosta paistettuja pestomunia (Sirunsafkat tili)
Jokin pestomuna-ohjeessa puhutteli minua heti eilen sen huomattuani, joten nyt aamunkähmässä oli ruvettava tekemään itelleni niitä.
Kopsaan Instaan kirjoittamani tekstin tähän alle.
Tykkään kyllä kokonaiseksi jätetystä löysästä keltuaisesta paistetussa munassa, mutta nyt napsautin ketuaisen rikki. Reunat paistuvat rapeammiksi, mutta minusta ne olivat erityisen hyviä.
Räiskyy, räiskyy (ainakin mulla tuo punainen pesto), joten kansi kannattaa varata heti käyttöön.
Minä laitoin vielä lisämakua tuomaan rapeaa valkosipulia ja mustapippuria. Jotain tuoretta yrttiähän tuohon vois vielä ripsauttaa. Mulla vihreän korvasi puska herneenversoja, mitä oon lähipäivinä syönyt ihan urakalla.
Minulla sattui olemaan punaista pestoa ja tätä valkosipulisäilykettä tällaiset purkit kaapissa. Pitää muistaa ostaa vihreää pestoa, niin vois sitäkin kokeilla pestomuniin, vaikkapa pääsiäisen aikaan.
Kommentit