IMG_20220526_160343.jpg

Kovin montaa klertaa ei olla vioelä grillailtu, mutta tällainen setti tehtiin ruoaksi yks sunnuntai. Meillähän grillailut sijoittuvat viikonloppuihin, koska grillin äärellä häöärä'ä kanssasyöjä ja arkisin siihen ei ole aikaa.

Tällä kertaa lihana oli possun ulkofilepala, minkä leikkasin viipaleiksi ja maustoin jo aamupoäivällä, kun iltapäivällä grillattiin. Mausteseokseen laitoin öljy, paprikajauhetta, mustapippuria myllystä, vähän worsester- ja soijakastiketta ja sipulijauhetta. Maustettut lihat olivat hyvin peitettynä jääkaapissa ja nostin ne tuntia ennen grillailutouhujen alkamista huoneenlämpöön.

Halloumijuusto on vain halkaistu juuston luontaista irtoamiskohtaa noudatellen ja grillattu. On meidän herkkua.

IMG_20220526_160623.jpg

Kokonaiset porkkanat ja perunat esikeitin vedessä lähes kypsiksi. Kuorin jäähtyneet porkkanat ja kaikkiin kasviksiin laitoin vaan vähän öljyä, suolaa ja mustapippuria pintaan. Perunat jätettiin kuorineen. Nektariini oli hyvä lisä lihalle, kun tykkäämme suolainen-makea yhdistelmästä. Salaatti on kaupasta ostettua grillisalaattia (Atrian,sinappista?)

original_d0324cfd-3364-4e0a-a6ca-a2f2e7c

Ihana oli ulkona syödä auringonpaisteessa.