IMG_20211017_115920.jpg

Tämän tapaista kerrosleipää olen tehnyt itselleni aika usein kevyeksi ruoaksi/välipalaksi.

Kylmäsavulohen tilalla voi tietenkin käyttää myös savulohta tai muuta savukalaa tai vaikkapa säilyketonnikalaa.

IMG_20211017_115646.jpg

Tähän yhteen kerrosleipään laitoin; 3 siivua kylmäsavulohta, hienonnettua kurkkua 2 cm pätkä ja purjoa, sekaan kermaviiliä ja majoneesia -> tahnä/mössä. Lisämausteita? tilliä? pippuria? suolaa?

Leipänä  minulla on yleensä Lidlin paahtoleipä ja väliin laitan yleensä vielä vihreää salaattia. Vähän aikaa saisi leipä tekytyä kylmässä, niin on parempaa.

original_65765ec5-5eda-4727-915c-fb869a6

Pikkunälkä talttuu jo puolikkaastakin leivästä.