CIMG7064.jpg

Pieniä vesimeloneja on tullut alkukesän aikana kannettua kotia eräskin kpl. Vesimeloni on useinmiten päätynyt joko salaattiin tai kylmään juomaan. Tällä kertaa salaattiin.

Vesimeloni-mozzarellasalaatti

jonkinlaista vihreää salaattia vadin pohjalle (mulla oli ihan vaan jääsalaattia ja rucolaa)

paljon vesimelonikuutioita salaattien päälle

kurkkukuutioita

vihreitä viinirypäleitä puolitettuina

pineiä mozzarellapallosia puolitettuna (kuvan salaatissa on yksi pkt)

pieniä basilikanlehtiä reilusti

oman maun mukaista salaatinkastiketta (meillä useimmat laittoivat hunajaista sinappikastiketta)

 

CIMG7059.jpg

Salaatin kanssa syötiin yhtä vakkaribroileriruokaamme eli Igorin kanaa (broileria). Luettelin siskolle muutamia ruokia Igorin lisäksi ( mm Olivian broilerin ja Slaavilaisen broileripadan) ja hän valitsi tämän.... kertoi tehneensä kotonaankin sen jälkeen kun meillä sitä söi. Peggyn lanseeraamaa kana/broileriruokaa on varmaankin aika monessa kodissa valmistunut viimeisen puolen vuoden aikana.

Pikkasen on ohje muokkautunut itselläni (niin ainesuhteiltaan kuin tekotavaltaankin) ja tällä kertaa teinkin aika ison määrän, kun syöjiä oli enemmän. Ruoka valmistui tällä jo aikaisemmin laitamallani ohjeella....suurinpiirtein tuplamäärä on tässä vadilla. Makuja kannattaa aina tarkistella.

CIMG7074.jpg

ja Igori valmiina...tuolla pohjalla on 12 palaa broilerin ohutleikkeitä.

CIMG7078.jpg

Omalle lautaselleni päätyi vain Igoria ja salaattia...

CIMG7080.jpg

Muiden syöjien lautaselle päätyi Igorin ja salaatin lisäksi keitettyä täysjyväriisiä ja keitettyjä kasviksia, vaan semmoista annostapa ei näköjään tullut kuvattua.

Jokos olette kokeilleet Igorin kanapitsaa? Meillä sitä tehdään loppuviikosta, kunhan on taasen syöjiä enemmän.