IMG_20230618_205407~2.jpg

Aika monta kertaa ollaan tehty Russel Hobbsilla revitystä isosta ruisleivästä lämpimiä voileipiä. Pääälykset valikoituvat sen hetken kaappien sisällön mukaan.

IMG_20230618_204353~2.jpg

Tässä versiossa on ohut iso revitty ruisleipä, rasvaa voiteluun, kahdenlaista kinkkua/pippurikinkkua, tomaattia ja kahdenlaista juustoa. Lehtipersiljaa laitoin pinnalle paiston jälkeen.

Kummatkin on kypsennetty Russel Hobbsilla airfryertoiminnolla 220 astetta 6 min. Pohjalla käytin näissäkin grilliritilää ja sen päälle laitoin vielä leivinpaperin ja vasta sitten lautaselta liuuttaen siirsin leivän russeliin.

IMG_20230618_210148~2.jpg

Toisella kertaa tehtiin tällaista versiota.

Tässä on ohut revitty ruisleipä, rasvaa voiteluun, tonnikalaa (käytän veteen säilöttyä), grillattua broileria (jämäjuttuja grillipäivältä), punasipulia ohuina suikaleina, ananasta, auraa ja juustoa. Kypsennyksen jälkeen laitoin lehtipersiljaa pinnalle.

IMG_20230618_210234~2.jpg

Kummatkin olivat hyviä. Ite tykkään ehottomasti nykysellään enmmän alemmasta versiosta.