CIMG7816-normal.jpg

Kuten olen aikaisemminkin kirjoittanut, ei naudan liha enää minulle niin maistu mitä joskus aikaisemmin, mutta hyvä pihvi tai kuten nyt ohuen ohut lehtipihvi maistuu aina silloin tällöin.

Lehtipihvi onkin melkein pikaruokaa, varsinkin jos ostaa lihat valmiiksi nuijittuina, kuten minä tein. Lihat kannattaa ottaa lämpenemään huoneenlämpöön jo hyvissä ajoin, öljyä lihojen pintaan ja nopea paisto n.1 min molemmin puolin paistinpannulla...eikä sitten yhtään pitempään! Suolaa ja mustapippuria pintaan ja heti syömään....lihojen pakkauksessa on mukana valkosipuli- ja grillivoita ja halusin maistella molempia....

Lehtipihvillä lisukkeena syötiin tätä salaattia ja kasviksilla täytettyjä tomaatteja ( laitan ohjeen myöhemmin.)

 

CIMG7812-normal.jpg

Lihat olivat siis näitä yksittäispakattuja rullattuja ja mukana on 2 maustevoipakkausta.....