Tällaisia joulutorttuja tein tänäkinvuonna vieraille viime la aamuna. Saa täytettä joka puraisulla. Minä laitoin täytteeksi luumu- ja kaneli-omenatäytteitä, mutta jokainen voi laittaa oman maun mukaiset.Taikinana on näissäkin voinen Myllyn paras torttutaikna kaulittuna ohuemmaksi.
Nämä ovat siis ihan normi tortun kokoisia. Yhdestä levystä leikkasin 2 torttua. taikinapalat kaulitsin reilusti ohuemmiksi, silti nousivat lehteviksi. Loppuliitoskohta kannattaa nipistellä kunnolla kiinni tai voihan siihen laittaa vaikka hammastikun töröttämään. Paistoin 200-225 asteisessa uunissa keksitasossa tasalämmöllä.
Jäähtyneiden torttujen päälle siiviolöin vähän tomusokseria, niin kummasti kaunistuivat.
Kommentit