Tämänkin ruoan ohje on osittain ( = pohjan osuus) uusimmasta Yhteishyvä -lehdestä.... pohjan ohjeeseen tykästyin kovin. Se on helppo ja konstailematon tehdä. Passeli tavallisen uunin pellille. Täyttteen tein niistä vähistä aineksista mitä jääkaapissa sattui olemaan.... olspa ollut vaikka tuoretta paprikaa lisäksi.

Alkuperäisen ohjeen eli pitsapannarirullan ohjeen löydät täältä.

Alla minun tekemäni simppeli versio jauhelihatäytteisestä pannarirullasta...

 

Pannukakkurulla

(pellillinen) 

Riko kananmunat kulhoon. Sekoita joukkoon maito, jauhot ja suola. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pannukkua 200 - 225-asteisessa uunissa 20 - 25 minuuttia. Kun pohja on kypsä, kumoa se leivinpaperin päälle, levitä täyte pohjan päälle ja rullaa napakan tiiviiksi kääröksi.

Valmista pohjan paistumisen aikana täyte. Ruskista jauheliha yhdessä sipuleiden kanssa. Lisää ranskankerma ja mausteet ja kiehauta vielä kiehuvaksi. Tarkista maku.