Puutarhurin possupata

450 g viljapossun marinoituja suikalelihoja ( marinadissa oli mm. sinappia ja tomaattiosetta)

rasvaa ruskistamiseen

½ pss pakastesipulikuutioita

n. 6 dl vettä

2 rkl soijakastiketta

1 tl paprikajauhetta

mustapippuria myllystä

suolaa, aromat-seosta

lihafondia

4 öljyyn säilöttyä valkosipulinkynttä raasteena

1½ pss puutarhurin sekoitusta ( Apetit, pakaste) ( jos haluat lihaisampaa pataa yksikin pussillinen riittää)

2 dl pakasteherneitä

(vaaleaa suurustetta -> en laittanut)

Ruskista lihat ja sipulit pienessä määrässä rasvaa esim paistokasarissa. Lisää kasariin kaikki mausteet ja neste ja kypsennä liha lähes kypsäksi. (Minä hauduttelin tunnin verran) Lisää pakastekasvikset ja kypsennä n. 10 min. Lisää pakasteherneet ( ja suuruste) ja vain kuumenna ruoka kiehuvaksi.

Hyvää ihan tällaisenaan ( itse söin salaatin ja ruisleivän kera) tai perunoiden/riisin lisänä.