Jo aikaa sitten sain tämän useimmissa blogeissa kiertäneen tunnustuksen Sumin sörsselit blogista. Kaunis kiitos ja sorry vaan, jotta vastailu on jäänyt näinkin pitkälle
 

 


1. Milloin aloitit blogisi?
 
Aloitin blogini  22.7.2007.... muutamia päiviä se oli ensin salasanan takana...

2.Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? 
 
Laitan blogiini muistiin mieluisimpia ruoka- ja leivonnaisohjeita. Ihan sellaisia tavallisia mitä kotioloissa teen meille. Dora kategoriakin vielä blogissa on, kun en ole sitä vielä raaskinut poistaakaan. Ravintoloissa, reissussa yms ruokaa liittyviä juttuja on blogissani myös jonkin verran. Alkuaikoina laitoinmyös  kukka yms luontokuvia, vaan sitten poistin ne kaikki.  
 
 
3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? 
 
No ei varmaan mikään... blogini on ruokablogi muiden vastaavien joukossa....toteuttaen ihan tavallisia ruokia ja leivonnaisia  

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? 
 
Kävin naapurissa päiväkaffeilla ( toukokuussa) ja siellä minulle näytettiin eräät sivut ja kysyttiin olenko tällaisiin törmännyt....  sivut olivat tietenkin Sekasopan Marien sivut.  No en ollut silloin vielä, vaan kun tulin kotia ja istahdin koneen äärelle, siinä menikin muutamia päiviä... tuntui että aukeni kokonaan uusi maailma ja silloin ei vielä ollut blogeja näin paljoa mitä nyt on.
Silloin ajatus jäi kytemään, että vielä joskus... ajatuksena oli että kun jään vuorotteluvapaalle vuodeksi 2008, silloin aloitan... vaan inspis iskikin hieman aikaisemmin eräänä heinäkuun iltana kun vieraat olivat lähteneet kotimatkalle. Kuvata olen tykännyt aina tekosiani esim. täyte-ja voileipäkakkuja. 
 
Ohjeita ovat kaapit olleet pullollaan aina ja tokihan niitä netistä haettiin ja etsittiin ennen blogin perustamistakin ...ajatuksena oli saada mieluisimmat reseptit helposti löydettäviksi enkä todellakaan alussa ajatellut että kukaan vierailisi blogissani. Joten kävijämäärä ja aktiivinen kommentointi on ollut oikein mieluisa yllätys. Iso lämmin kiitos kaikille kävijöille ja kommentoijille.
 
 
 
 
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? 
 
Voi kun osaisi tehdä oman näköisen blogipohjan. Onneksi on kuitenkin teitä, jotka teette valmiita pohjia meille tumpeloille. Käytän kyllä konetta paljonkin työ-ja vapaa-aikanani, vaan tuollainen koodikieli on jotain salakieltä .  Kuvat ovat ihan karmeita aina välillä ja varsinkin alkuaikojen kuvat, kun en edes rajannut niitä. Muutoin en vieläkään muokkaa kuvia, ainoastaan rajaan picasalla. Vaan jospa se huonokuntoinenkin kuva kertoisi lukijalle  enemmän kuin se, ettei kuvaa olisi ollenkaan . Voip olla jotta jossain vaiheessa poistelen alkuaikojen karmeimpia postauksia. Tuskinpa blogini  paljoa muuttumaan tulee sinä aikana mitä sitä vielä pidän... olen uhannut pitäväni sitä niin kauan aikaa kun on ilmaista kuvatilaa, vaan kuvatilaa annettiin jossain vaiheessa aina lisää, joten ei minulla ole tällä hetkellä edes puoltakaan käytössä...

Eteenpäinhän tämäkin tunnustus kehoitetaan laittamaan, vaan enpäs taaskaan laita. Siepatkaa mukaan ken haluaa, eikä ole vielä vastaillut kysymyksiin.