Tällaista ruokaa oli veljeni perhe loihtinut sukulaisille syötäväksi äitini 83-v päiville.

Karjalanpaisti on meillä perinteinen pitojen pääruoka. Tällä kertaa veljeni oli laittanut myös maksaa naudan- ja sianlihan lisäksi hautumaan paistiksi.Entisaikaan maksan lisäksi satettiin laittaa munuaisia ja sydäntäkin... taitas jäädä nykyisin aika monelta sellainen karjalanpaisti syömättä .... porkkanaa ja pikkuisia kokonaisia sipuleitakin paistissa oli.

Lisäkkeenä oli makaroonilaatikkoa ilman lihaa... tämäkin on perinteinen lisäke karjalanpaistiaterialla. Lisämakua makaronilaatikkoon antoi parmesanraaste. 

Tuo paprikalisäke oli kertakaikkisen ihanaa. Kyselin kyllä mitä veljeni siihen oli laittanut, vaan oikein tarkkaa ohjetta en siihen saanut...hänkin kun tahtoo tehdä fiiliksellä ruokia ja tarkkoja ohjeita ei ole olemassakaan... ainakin paprikaa, punasipulia, öljyä, viinietikkaa, pippuria ja suolaa  paprikalisäkkeessä maistoin... ja kypsennnetystä kylmänä tarjottavasta lisäkkeestä on siis kyse.

Jälkkäriksi nautittiin kahvit mm tämän kakun kera.