CIMG9320-normal.jpg

Jokunen aika sitten pyysin meidänkin kauppaan tilaamaan näitä jo jonkin aikaa markkinoilla olleita tortillapitsapohjia. Ilokseni huomasin kauppareissulla, jotta nyt näitä saaviimein meiltäkin.

 

CIMG9298-normal.jpg

Ihan on kaupasta rahalla ostettu pakkaus....eikä mikään mainoskuva.... enkä ole koskaan mitään muutakaan syötävää saanut blogini kautta. Muutamia sähköposteja olen saanut missä lukijat ovat näitä asioita tiedustelleet. Mm muutaman vuoden takaisista arvontapaketeista on kyselty, joten vastaan vielä kerran näin ihan julkisesti kaikille ... ei, mitään en ole lahjuksina saanut, myös ne arvontavoittopaketit mitkä löytyvät yleistä kategoriasta, ovat ihan itse ostettuja.

Tulevaisuuttahan ei voi koskaan tietää...enkä henkilökohtaisesti nää siinä mitään pahaa/huonoa, jotta ruokabloggarit maisnostavat tiettyjä tuotteita blogeissaan....kunhan siitä reilusti kirjoittaa.

CIMG9312-normal.jpg

Pitsat tortillapitsapohjista

4 kpl (=1 pkt) tortillapitsapohjia

pitsakastike: 1½ dl paseerattua tomaattia +½ dl tomaatipyrettä + suolaa+sokeria+pitsamaustetta+1 valkosipulin kynsi

juustoa pitsakastikeen päälle ja täytteiden päälle ( käytin laktoositonta punaista emmentalia)

muita täytteitä omien mieltymysten mukaan....laitoin tonnikala+meetwursti+reilusti jalapenoa+herkkusieniä ja toisiin tuli pippurikinkkua+auraa+ananasta +(herkkusienen jämät yhteen)

Paistoin n. 225 asteisessa uunissa n.10 min -> ?.... kannattaa tsekata, ettei paista turhan kuivaksi.

 

CIMG9330-normal.jpg

Vastapaistettuina pitsat olivat hyvän jämäköitä, vaan loput jääkaappisäilytyksen ja lämmityksen kautta olivat hieman pehmenneet....tosin kanssasyöjäni tuumasi niiden silloin muistuttavan enemmän kotitekoista pitsaa, joten tulkittakoon ettei pehmeneminen ollut huono asia.

Ehottomasti ostetaan toistekin meille näitä pohjia.