CIMG8056-normal.jpg

Fetasalaatissa on paria sorttia vihreää salattia, punasipulia, retiisiä (tänä kesänä meistä onkin tullut retiisin suurkuluttajia), kurkkua, tomaattia, persiljaa, tuoretta oreganoa ja basilikaa, fetajuustoa, punaviinietikkaa, öljyä, sormisuolaa, mustapippuria myllystä ja tummaa balsamicoa. Yksinkertaista ja hyvää.

 

CIMG8128-normal.jpg

Tämä salaatti odotti viereensä grillattua possun sisäfilettä ja päällesä grillattua halloumia...

Salaatissa on makeaa friseesalaattia (oma lemppari), rucolaa, tavallista lehtisalaattia, appelsiinia (antoi ihanaa mehevyyttä), keltaista paprikaa, sipulin varsia, tomaattia, vesimelonia, tummia viinirypäleitä + sinappikastike.

 

CIMG8143-normal.jpg

Muutamaa sorttia vihreää salaattia, baby-pinaatin lehtiä, tummia ja vihreitä viinirypäleitä, keltaista suippopaprikaa, kurkkua ja retiisiä.

 

CIMG8076-normal.jpg

... ja tässäkin on retiisiä muiden tavis aineiden ohella...

 

CIMG7913-normal.jpg

Juhannuksena tein Kaavilla tällaista salaattia.... friseesalaattia, kurkkua, viinirypäleitä, persikkaa, vesimelonia ja paljon tuoretta persiljaa.

 

CIMG8069-normal.jpg

Tomaatti-fetasalaatissa on muina aineksina punasipuli, rucola ja mausteet.

 

CIMG7843-normal.jpg

Ihan tavis lisukesalaattia aterialle...

 

CIMG7919-normal.jpg

Tomaatti-fetasalaatti sisältää pääraaka-ainesten lisäksi rucolaa, punasipulia, oliiveja, sormisuolaa, tummaa balsamicoa, viinietikkaa ja tuoretta basilikaa. Ah, niin hyvää!

 

CIMG8013-normal.jpg

Paistettujen ahvenfileiden kanssa söimme ihan tavis vihreäää salaattia... kasvatuslaatikoista paria sorttia salaattia ja baby-pinaatinlehtiä, punaista suippopaprikaa, ananasta, viinirypäleitä, tuoretta persiljaa ja timjamia omalta maalta ja tomaatteja...vielä ostotomaatteja, kun eivät omat ole vielä ehtineet kypsyä....tosin ihmettelemme suuresti, jos ne kypsyvät laatikoissamme...vaan ootellaan.

 

CIMG7747-normal.jpg

Erilaisia salaatteja, kurkkua, tomaatteja, ananasta, salaattijuustoa, sipulia ja tietenkin retiisejä.