Parhaimpia lämpimiä patonkeja mitä ollaan tehty.... kuvissa näyttävät tummilta...muttei ne kärvähtäneitä ollut... hyvin paistuneita vaan   patongin värikin hämää, on täysjyväpatonkia.

Pohjina on kaupan esipaistetut täysjyväpatongit halkaistuna ( Fazer). Päälle sipaisu rasvaa, että täytteet pysyvät

Päällyksenä puhdistettua, uunissa paisttua broileria ( ihan vaan koipi-reisipaloja), tomaattia, muutama pepperoniviipale, säilykeananasta ( sitä kalliimpaa kiekkoa, Dole) sinihomejuustoa ( tällä kertaa ei ollut Auraa...K-kaupasta ostettua, en vaan nyt muista nimeä..... semmonen littana kolmiopala.. ..oli kuitenkin paaaaaljon parempaa mitä Aura)  rouhasu mustapippuria myllystä ja juustoraastetta.

... ja näissä toisissa versioissa on kypsän broilerin lisäksi veteen säilöttyä tonnikalaa, tuoretta paprikaa, ananasta, ihan vähän sinihomejuustoa ja päällimmäisenä juustoraastetta.

Päällystetyt patongit kypsennetään 200 -225 asteisesa uunissa reilu 10 min. Kannattaa kuiteskin tsekata, etteivät ihan oikeasti kärvähdä

Aikuisten oikeasti olivat hyviä.... turhan usein tulee jotain valmista kokolihaleikkelettä laitettua tällaisiin... paistelen kyllä harva se viikko broilerin koipi-reisipaloja, koska ovat Doran herkkua....