CIMG0456-normal.jpg

Tämä ruoka on muunnos tällä ohjeella tehdystä. Muutos siksi etteivät vieraani sietäneet auraa... miten joku voikaan olla tykkäämättä siitä?

 

Juustoinen persikkabroileri

4 broilerin rintafilettä + lihojen maustamiseen sitruunapippuria, suolaa, currya, sitruunaista hunajaa ja paprikajauhetta

3 kpl isoja persikan puolikkaita

Kastike:

3 dl ruokakermaa

1 rkl chilikastiketta (voimakasta)

2 pientä valkosipulin kynttä

n.100 g laktoositonta sulatejuustoa (käytin aamupalapaloja...)

pitsamausteseosta  (n.1 tl)

suolaa

currya

 

Laita lihat uunivuokaan ja mausta ne ihan reilulla kädellä molemmin puolin.

Ruskista lihojen pinta 200-225 asteisessa uunissa.

Tee sillä aikaa pinnalle tuleva kastike kuumentamalla ainekset tasaiseksi kastikkeeksi.  Lisää mausteita ja tarkista kastikkeen maku.

Kuutioi persikat ja levitä lihojen päälle uunivuokaan. 

Kaada kastike vuokaan.

Kypsennä 175-200 asteisessa uunissa n.40 min. Tarkista lihojen kypsyys.

 

CIMG0459-normal.jpg

Hyvää oli tämäkin, vaan minusta ei vedä vertoja auraversiolle. Aura-ananas-broileri on vaan niin  ihana makuyhdistelmä, jotta sitä on hankala päihittää. Vai onko?