Joskus näinkin helpolla...
Uunissa paistettua hietakampelaa (suoraan pakastealtaasta) lisukkeineen.
Perunaa tulee syötyä enää harvoin... tällä kertaa kuitenkin teki mieli jonkin sortin pannulla paistettuja kermaparunoita ( muunnos skånen perunoista).
Kermaperunat 2:lle
3-4 perunaa kuorittuna
1 pieni sipuli
rasvaa paistamiseen
2 dl ruokakermaa (osa nesteestä voi olla maitoa tai vettäkin)
suolaa
mustapippurirouhetta
ruohosipulia
Kuullota perunat ja sipulit paistinpannulla., lisää neste ja hauduttele perunat kypsiksi kannen alla välillä sekoitellen ja tarvittaessa nestettä lisäillen. Aikaa tähän menee perunalajikkeesta, perunamäärästä ja kuution koosta riippuen 15 min eteeenpäin. Mausta perunat mieleisiksi.
Kommentit