2017426.jpg

Täytetyt porsaan ulkofilepihvit valmistuivat seuraavasti. Nuijin viljapossun ulkofileleikkeitä muovin läpi  ohuemmiksi mitä ne olivat kaupan pakkauksessa. Maustoin lihat suolalla ja laitoin täytteeksi toiselle puoliskolle kuivattua aprikoosia suikaleina, omenaa lohkoina ja murennettua Musta Pekka pippurijuustoa. Taitoin pihvit kaksinkerroin, ummistin hammastikuilla, ruskistin paistinpannulla molemmin puolin, laitoin uunivuokaan ja tyrkkäsin uuniin kypsymään 200 asteeseen siksi aikaa kuiviltaan kun kiehautin kastikkeen. Ruokakerma kiehuvaksi ja siihen mausteeksi sinappia, suolaa ja pikkasen pippurijuustoa. Kaadoin kastikkeen lihojen päälle vuokaan ja annoin hautua lihojen uunissa foliolla peitettynä lähes tunnin.

Maustetut viipaleperunat kypsyivät samassa uunissa samanaikaisesti. Eli perunat on vaan pesty hyvin, viipaloitu, sekaan ruokaöljyä ja haluttuja mausteita ja kypsymään uuuniin 200 asteeseen (-225). Nuo pikkuiset perunat olivatkin viimeiset "oman maan perunat"...älkää nyt naurako, mutta meillä oli peräti kolme riviä kasvamassa perunoita...

Annoksessa vasemmassa yläkulmassa lautasella näkyy uunijuureksia...suoraan kaupan pakastealtaasta, eka kokeilu oli, olivat ihan ok.

2017427.jpg

Possun ulkofilepihvit täyttövaiheessa.... täytteet pysyi tikkujen ansiosta oikein hyvin sisällä, eikä tikut nyt niin kauhean vaikeita olleet ottaa poiskaan kypsistä pihveistä.