CIMG8135-normal.jpg

Yksinkertaista ja hyvää.

Pintamaustoin possun sisäfileen suolalla, paprikajauheella, mustapippurilla, soijakastikkeella ja öljylorauksella. Liha tekeytyi jääkaapissa formuloiden ajan ja sen jälkeen file oli huoneenlämmössä puolisen tuntia.... fileen kypsentämisen delegoinkin kanssasyöjälle... lihalämpömittarin olemassa olosta vihjasin ja hyvin homma hoituikin ihan ilman minua.... mulla on nääs joskus vaikeuksia pysyä poissa kurkkimasta grillin ääreltä.... ei kait muu tee niin?

Liha oli oikein passelin kypsää....mehevää.... kovasti on kanssasyöjä kehittynyt grillailuhommeleissa.

Salaatissa on makeaa friseesalaattia (oma lemppari), rucolaa, tavallista lehtisalaattia, appelsiinia (antoi ihanaa mehevyyttä), keltaista paprikaa, sipulin varsia, tomaattia, vesimelonia, tummia viinirypäleitä, pinnalla pala grillattua halloumia + sinappikastiketta kumpainenkin laittoi omaan annokseensa oman mielen mukaisen määrän.