Tämän nopean ja herkullisen kaalisalaatin idea on Tupun tuvasta

Salaattiin tarvitset hienonnettua valkokaalia (keräkaalia). Itse leikkasin ihan vaan veitsellä, koska kaali oli mehevän tuntuista. Raastimen isoimmalla raastinosalla tulee kovemmastakin kaalista ihanan pienijakoista ja mehevää.... tosin sitten ei hampaille jääkkään enää paljoa hommia  

Valkokaalin sekaan sekoitetaan sopiva määrä kaupan valmista kurkkusalaattia/relishiä/salaattia. Tupu suosittelee sinappista versiota, itse käytin ilman sinappia olevaa, koska tykkään siitä enemmän. Sekaan muita haluttuja aineita.... minä laitoin vaan punaista paprikaa. Alkuperäisessä ohjeessa suositellaan lisättäväksi vaikka pakasteherneitä tai maissia.

Salaatin annetaan tekeytyä kylmässä... seuraavana päivänäkin oli vielä oikein hyvää.

 

Näinkin simppelinä versiona tämä oli ihan hyvää....

Meillä tästä yksinkertaisesta kaalisalaatista tykättiin.... syötiin makaronilaatikon lisänä.  Kiitos Tupu vinkistä.