CIMG1183.jpg

Pikainen arkiateria hyödyntäen pakastimen antimia ja jämäruokia.

Pakastimessa oli vielä kotitekoisia lindströminpihvejä, joten hyödynsin ne tälle aterialle. Pihvit olen tehnyt tällä ohjeella. Niille vain lämmitys ja lisukkeeksi paistoin 1 oikein ison keltasipulin öljytilkassa maustaen sipulit pelkästään soijakastikkeella.

Kuvassa oleva paistinpannu on ostettu Tokmannilta jokunen aika sitten alesta. Kovin hyvät/korkeat eivät odotukset sen suhteen olleet, joten olen ihan positiivisesti yllättynyt. On osoittautunut mm oikein hyväksi lätynpaistopannuksi.

CIMG1178.jpg

Perunalisäkkeeksi tein muusin tähteestä laatikon airfryeriin, kun en viitsinyt uunia tämän takia lämmittää ja sutjakkaasti laatikko airissa valmistuikin. Perunamuusin sekaan lorautin maitoa löysykkeeksi ja lisämausteiksi paprikajauhetta, mustapippuria myllystä ja lisää suolaa. Kananmunaa en tälläkään kertaa laittanut. Maisteltu seos vuokaan, pinnalle vähän korppujauhoja ja muutama voinokare. 180 asteinen lämpö airfryeriin ja laatikko oli airissa kaikkinensa 20 minuuttia. Aikaisemminkin olis ollut jo valmis (vajaassa 15 minuutissa), mutta syöjiä ei näkynyt mailla eikä halmeille, joten laitoin airin lämmön 140 asteeseen ja annoin sen olla siellä ruokailuun asti.

CIMG1140.jpg

Pikkuinen lisäkesalaatti aterialle.