Nämä aamiaiskuvat ovat jo huhti-toukokuulta, mutta on näemmä jäänyt julkaisematta. Jostain syystä tuolloin oli aika, etten voinut kuvitellakkaan juovani aamukahveja. Nyt onneksi jo aamukahvit maistuvat.
Pekonia syödää nykysellään harvoin aamupalalla, mutta joskus viikonloppuisin sekin maistuu kaverina paistetuille munille ja paahtoleivälle.
Jo useamman kuukauden on minulla ollut taas ykkösviilin syöntikausi meneillään. Milloin milläkin lisukkeella tai vaan pikkasen kanelia ja sokeria pinnalle.
Toukokuussa tuli tehtyä muutaman kerran tuorepuuroakin. Tässä on vadelmia, maitoa, rahkaa, kaurahiutaleita ja ihan vähän chiasiemeniä, ripsaus suolaa ja vähän makeutta.
Vadelmainen tuorepuuro banaanilla ja marjoilla.
Paistettu muna kinkulla ja mausteilla/yrteillä. Corn flakesien kanssa on vähän kotitekoista mansikka-raparperihilloa, espanajalaisia mansikoita ja maitoa.
Erään sunnuntain aamukahvien sämpylänä söin Meriläisen Toscana-sämpylän. Ehdottomasti meidän suosikkisämpylä, jos ei kotitekoisia lasketa. Niiden teossa olen ollut nyt hyvin laiska.
Corn flakesit yms aamiaismurot maistuvat joskus aamupalan osana, tosin me rouskutetaan niitä joskus iltaisinkin ihan kuiviltaan. Lämpimien aamu/iltapuurojen syönti on taas tauolla kokonaan, niiden pariin palataan sitten syksyn myötä.
Kommentit