IMG_20240421_091530_edit_293022979275875

Nämä aamiaiskuvat ovat jo huhti-toukokuulta, mutta on näemmä jäänyt julkaisematta. Jostain syystä tuolloin oli aika, etten voinut kuvitellakkaan juovani aamukahveja. Nyt onneksi jo aamukahvit maistuvat.

Pekonia syödää nykysellään harvoin aamupalalla, mutta joskus viikonloppuisin sekin maistuu kaverina paistetuille munille ja paahtoleivälle.

IMG_20240418_084140.jpg

Jo useamman kuukauden on minulla ollut taas ykkösviilin syöntikausi meneillään. Milloin milläkin lisukkeella tai vaan pikkasen kanelia ja sokeria pinnalle.

IMG_20240422_071222_edit_46222513582261.

Toukokuussa tuli tehtyä muutaman kerran tuorepuuroakin. Tässä on vadelmia, maitoa, rahkaa, kaurahiutaleita ja ihan vähän chiasiemeniä, ripsaus suolaa ja vähän makeutta.

IMG_20240423_084951_edit_111357263733195

Vadelmainen tuorepuuro banaanilla ja marjoilla.

IMG_20240427_093142_edit_257271549510398

Paistettu muna kinkulla ja mausteilla/yrteillä. Corn flakesien kanssa on vähän kotitekoista mansikka-raparperihilloa, espanajalaisia mansikoita ja maitoa.

IMG_20240428_082857_edit_305139585970992

Erään sunnuntain aamukahvien sämpylänä söin Meriläisen Toscana-sämpylän. Ehdottomasti meidän suosikkisämpylä, jos ei kotitekoisia lasketa. Niiden teossa olen ollut nyt hyvin laiska.

IMG_20240504_092544_edit_464553819299.jp

Corn flakesit yms aamiaismurot maistuvat joskus aamupalan osana, tosin me rouskutetaan niitä joskus iltaisinkin ihan kuiviltaan. Lämpimien aamu/iltapuurojen syönti on taas tauolla kokonaan, niiden pariin palataan sitten syksyn myötä.