CIMG8103-normal.jpg

Me söimme kalan kanssa oikein reilusti ruohosipulilla maustettua perunasosetta ja salaatteja.

 

Kuorrutettu paistettu sei

4 palaa seitä jäisenä/kohmeisena

1 muna

3/4 dl korppujauhoja

1½ dl juustoraastetta

suolaa

paprikajauhetta

sitruunapippuria

rasvaa paistamiseen (minä käytän öljyä+voita)

Sekoita korppujauho + juustoraaste +mausteet  lautaselle (maistele seosta...mausteet saavat tuntua ihan reilusti)..... tämä kuorrutusmääärä riittää just ja just neljälle kalapalalle.

Riko muna toiselle lautaselle ja vatkaa sen verran että munan rakenne rikkoontuu.

Kasta kalapalat ensin munassa ja sitten tuputtele joka puolelle korppujauho-juustoseosta. Jätä kuorrutetut kalapalat hetkeksi kuivahtamaan...ei saa laittaa päällekkäin.

Paista kalapalat rasvassa paistinpannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi/kypsiksi. Jos et malta kypsennellä kaloja pannulla kypsiksi, laita ne pintaruskistamisen jälkeen uunivadille kypsymään n. 175 asteiseen uuniin.

 

CIMG8101-normal.jpg