Ananaksella ja mozzarellalla täytettyjä jauhelihapihvejä kera uunikasvisten ( perunaa, bataattia, puna- ja keltasipulia, öljyä, suolaa, mustapippurirouhetta, vähän rosmariinia) ... helppoa ja hyvää.... eikä tartte sooseja lisukkeeksi.

Täytetyt jauhelihapihvit

( 4-5 isoja pihvejä)

½ dl korppujauhoja

1 dl maitoa

1 muna

400 g naudan jauhelihaa

3/4 dl sipulikeittoaineksia

mustapippurirouhetta

1 iso valkosipulin kynsi raastettuna

(suolaa?)

Täytteeksi jokaiseen pihviin säilykeananaskiekko + viipale mozzarellajuustoa

Sekoita korppujauhot ja neste, lisää kaikki muut ainekset ja sekoita seos tasaiseksi.  Muotoile puolesta seoksesta pyöreitä pihvejä pellille leivinpapaerin päälle. Laita täytteet pihveille ja muotoile lopusta seoksesta kansipihvit, nipistele reunat kiinni. Kypsennä pihvejä 200 asteisessa uunissa noin 20 min mm. paksuudesta riippuen. Tai tietenkin pihvit voi paistaa myös paistinpannulla, jolloin pihveihin tulee maukasta paistopintaa... minä  halusin taasen päästä helpolla ja tyrkkäsin pihvit kypsymään uuniin