Vähän vaihtelua tavallisiin lihapyöryköihin....
Pekoniset lihapyörykät
1 dl kaurahiutaleita
2 dl kermaviiliä
400 g jauhelihaa
2 rkl sipulikeittojauhetta
1½ tl jauhelihamaustetta
1 tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
2 rkl sinappia
2 rkl ketsuppia
1 muna
150 g pekonikuutioita
Sekoita kaurahiutaleeet ja kermaviili ja anna turvota 5 min. Paista pekonikuutiot pannulla ja valuta rasva pois. Yhdistä kaurahiutaleseokseen seokseen kaikki muut ainekset. Paista pieni pala massaa ja tarkista maku mieleiseksesi. Muotoile pyöryköiksi/pihveiksi japaista 200-225 asteisessa uunissa n. 20 min.
Minä tein seoksesta 17 lihapyörykkää ja 2 jauhelihapihviä hampurilaisia varten....
Kommentit