Nakki-pekonistroganof
( 4 - 5annosta)
7 dl vettä
1 lihaliemikuutio
tomaattipyrettä
soijakastiketta
sinappia
mustapippuria myllystä muutama rouhaisu
1 pieni pkt nakkeja ( 280 g = 10 kpl) paloiteltuna
1 pss pekonia (150-170g)suikaleina
1 iso sipuli hienonnettuna
vaaleaa ja ruskeaa Maizena-suurustetta (käytin tarkoituksella molempia)
1-2 dl ruokakermaa
2 mauste/suolakurkkua pieninä kuutioina
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää mausteet. Ruskista pekonit ja siirrä kattilaan Ruskista nakit ja sipulit ja lisää kattilaan. Anna kiehua 5 min ja suurusta kastike suuruksella. Lisää halutessasi ruokakermaa pehmentämään makua. Lisää kurkkukuutiot ja tarkista vielä maku ja lisää halutessasi vielä muita mausteita esim. paprikajauhetta, valkosipulia.
Hyvin tämä tuntui maistuvan 4 syöjälle....
Kommentit