1485488.jpg

Nakki-pekonistroganof

( 4 - 5annosta)

7 dl vettä

1 lihaliemikuutio

tomaattipyrettä

soijakastiketta

sinappia

mustapippuria myllystä muutama rouhaisu

1 pieni pkt nakkeja ( 280 g = 10 kpl) paloiteltuna

1 pss pekonia (150-170g)suikaleina

1 iso sipuli hienonnettuna

vaaleaa ja ruskeaa Maizena-suurustetta (käytin tarkoituksella molempia)

1-2 dl ruokakermaa

2 mauste/suolakurkkua pieninä kuutioina

Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää mausteet. Ruskista pekonit ja siirrä kattilaan Ruskista nakit ja sipulit  ja lisää kattilaan. Anna kiehua 5 min ja suurusta kastike suuruksella. Lisää halutessasi ruokakermaa pehmentämään makua. Lisää kurkkukuutiot ja tarkista vielä maku ja lisää halutessasi vielä muita mausteita esim. paprikajauhetta, valkosipulia.

1485495.jpg

Hyvin tämä tuntui maistuvan 4 syöjälle....