IMG_20210401_180646.jpg

Tällaisen suht pienen hyvin perinteisen makuisen voileipäkakun tein rullaversiona.

IMG_20210401_121350.jpg

Kakussa on:

9 palaa paahtoleipää (Lidlistä American style sandwich, reunat vain tasattu saksilla, en poista varsinaisesti kuoria)

Kostutus kylmällä laimealla lihaliemellä leipäviipaleille molemmin puolin

Täytteessä on: 500 g savukinkkua (ostin palana ja hienonsin monitoimikoneella) + kermaviiliä vähän vajaa 1 prk + tuorejuustoa (maustamatonta ja chili-paprikaa) -> jämäkkä tahna. Perustahnan jaoin 3 osaan ja yhteen osaan laitoin kurkkusalaattia, toiseen tomaattia ihan pieninä ja kolmanteen monitoimikoneella hienonnettua paprikaa ja persiljaa. Suolaripsaukset ja pippuria ihan vähän. Täyttövaiheessa lisäsin vielä vähän tuorekurkkua antamaan väriä.

Kokosin kakun muovin päälle, minkä avulla rullasin ja kääräisin kakun siihen tekeentymään muutamaksi tunniksi jääkaappiin.

Kuorrutuksena on chili-paprikatuorejuustoa + vähän sekaan maustamatonta tuorejuustoa ja loput kerrmaviilipurkillisesta -> koneella sekaisin, että tulee tasaista. Reunoilla sinistä emmentalia raastettuna (1/3 pala) ja persiljaa. Pinnalla naudanlihaleikkelettä, koska sen väri ei muutu säiytyksessä. Ja lisäksi kasviksia ja muutama viinirypäle. Hyvin simppeli versio.

IMG_20210401_180636.jpg

Ennen kuorruttamista leikasin päästä maistiaisviipaleen, että kakku mahtui Teema-vadille paremmin.

IMG_20210401_180705.jpg

Minä kuorrutin myös kakun päätyosat, vaikka ne voisi myös jättää paljaiksi.