1247633369_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva hieman vääristää keiton väriä, oli luonnossa keltaisempaa kurkuman ansiosta.

Keltainen kalakeitto

1 litra vettä

1 litra kuorittuja perunalohkoja

2 sipulia hienonnettuna (vihreine varsineen)

2 porkkanaa paloiteltuna

400 g pakasteseitä paloiteltuna

2 dl ruokakermaa

suolaa, tilliä, kurkumaa, aromat-seosta

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää siihen porkkanaviipaleet ja sipulit ( lisää vihreät osat vasta lopussa), Kypsennä n. 5 min ja lisää sitten perunalohkot ja kypsennä ne lähes kypsäksi ( n. 15 min). Lisää kalapalat ja ruokakerma ja kypsennä keitto kypsäksi. Lisää mausteet ja sipulin vihreät varret hienonnettuna, maistele ja anna keiton tekeytyä kannen alla muutama minuutti. Älä enää keitä.

Ohjeella tulee 4-5 annosta.