Kuten olen monissa aikaisemmissa kirjoituksissani kertonut, on lempparikahvikakkuni arabialainen maustekakku (tietenkin kuorrutettuna).... sitä siis piti taas juhlapöytään saada, mutta kahvikakku muuntuikin piirakaksi....mistä leikattiin todella pieniä suupaloja ( pellillisestä 80 kpl) ja hyvin pikkuiset suupalat tekivätkin kauppansa kahvipöydässä.

Tein arabialaisen kahvikakkuohjeen kaksinkertaisena ja paistoin siitä yhden pellillisen ( 50 cm leveän uunin pelti) ja pyöreän piirakkavuoallisen pohjaa.... en halunnut pohjasta kovin paksua. Tällä kertaa laitoin taikinaan mantelirouheenkin. Pohjat paistoin lähes 200 asteisessa uunissa kypsiksi. ( n. 20 min? pitkä aika tekemisestä..huono muisti )

Kuorrutuksena on kakun kuorrutus, hieman pehmeämmäksi tehtynä. Päällä koristetähtiä ja pyöreässä wienernougat crushia.

Hyväääää....