IMG_20210815_130125.jpg

Tämä helppotekoinen kääretorttukakku syötiin jo joitakin viikkoja sitten kanssasyöjän merkkipäivänä.

IMG_20210814_135614.jpg

Pohjana on normaali vaalea kääretorttu ( 4 isoa munaa + 1½ dl sokeria + 1½ jauhoja + 1 tl leivinjauhetta)

Täytteenä on paljon mansikoita (pakastemansikoita hyvin valutettuna siivilässä) ja niiden seassa on vähän kotitekoista mansikka-omenahilloa

Mansikkatäytteen päälle laitoin seoksen missä on 2 dl vispikermaa -> vaahto + 1 pieni prk rahkaa + sokeria ja vaniljasokeria

Levyn käärin rullaksi ja kietaisin leivinpaperiin ja se sai tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään, jolloin kuorrutin sen maustetulla kermavaahdolla (töpyttelin pinnan tarkoituksella epätasaiseksi lusikalla), erilaisilla marjoilla ja sitruunamelissan lehdillä.

IMG_20210815_125845.jpg

IMG_20210815_130047.jpg

Eniten huomaa humala-aidasta, että syksy on jo tullut. Nyt on paljon kellastuneempi mitä kuvan ottohetkellä.

IMG_20210815_130121.jpg

Tänä syksynä jätin tarkoituksella marjapensaisiin vähän marjoja keräämättä ja sieltä onkin ollut mukavaa käydä noukkimassa marjoja niin leivonnaisiin kuin aamupuuronkin päälle.

IMG_20210815_131144.jpg

Tämä oli hyvää!