Tämä helppotekoinen kääretorttukakku syötiin jo joitakin viikkoja sitten kanssasyöjän merkkipäivänä.
Pohjana on normaali vaalea kääretorttu ( 4 isoa munaa + 1½ dl sokeria + 1½ jauhoja + 1 tl leivinjauhetta)
Täytteenä on paljon mansikoita (pakastemansikoita hyvin valutettuna siivilässä) ja niiden seassa on vähän kotitekoista mansikka-omenahilloa
Mansikkatäytteen päälle laitoin seoksen missä on 2 dl vispikermaa -> vaahto + 1 pieni prk rahkaa + sokeria ja vaniljasokeria
Levyn käärin rullaksi ja kietaisin leivinpaperiin ja se sai tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään, jolloin kuorrutin sen maustetulla kermavaahdolla (töpyttelin pinnan tarkoituksella epätasaiseksi lusikalla), erilaisilla marjoilla ja sitruunamelissan lehdillä.
Eniten huomaa humala-aidasta, että syksy on jo tullut. Nyt on paljon kellastuneempi mitä kuvan ottohetkellä.
Tänä syksynä jätin tarkoituksella marjapensaisiin vähän marjoja keräämättä ja sieltä onkin ollut mukavaa käydä noukkimassa marjoja niin leivonnaisiin kuin aamupuuronkin päälle.
Tämä oli hyvää!
Kommentit