IMG_20211213_205242.jpg

Tämä Nordick waren katedraali-vuokaan tehty oikein suklainen kahvikakkuon tehty tällä sydämen surujen ohjeella + lisäsin vielä taikinaan puolikkaan taloussuklaalevyn rouhittuna.

IMG_20211213_193021.jpg

Tämän näköisenä kakku meni uuniin. Kuvittelin tämänkin kakun kypsyvän noin tuntiin, vaan ei puhettakaan, että kakun olis voinu ottaa sillon pois uunista. Lähiviikkoina olen monissa erilaisissa vuoissa paistanut kahvikakkuja ja huomannut korostetusti miten kauhean iso vaikutus vuoan muodolla/syvyydellä/materiaalilla on paistoaikaan. Tämän vuoan tilavuus on 2 litraa.

Tämnän vuoan voitelussa saa olla erityisen extra-tarkkana, että menee noihin syviin uurteisiin rasva. Mitä rasvaa nyt sitten meistä jokainen käyttääkään.

IMG_20211213_205308.jpg

Tämä kuva on otettu kakusta heti kumoamisen jälkeen, niin näkyy kosteana vehnäjauhot pinnalla, vaan kun kakun pinta jäähtyi/kuivahti, ei niitä enää huomannut. Minä olen ruvennut käyttämään kakkuvuokien jauhotuksissa (jos yleensä jauhotan ollenkaan, riippuu vuoasta)  lähestulkoon aina vehnäjauhoja.