Minä laitoin vaan osaan aurajuustoa, vaan ensi kerralla laitan kaikkiiin, koska olivat ehdottomasti mieleisempiä kummallekkin auraversiona.
Kasvistäytteiset uunitomaatit
3 kpl isoja tomatteja
pieni pss pakastekasviksia (minulla oli herne-maissi-porkkanaseos) tai tuoreita oman valinnan mukaan + vettä keittämiseen
tuoretta basilikaa
valkosipulia
suolaa
mustapippurirouhetta
sipulin vihreitä varsiosia
emmentaljuustoraastetta
aurajuustoa
Kiehauta kasvikset vedessä napakan kypsiksi + valuta ne hyvin.
Puolita tomaatit ja koverra sisus lusikalla pois (käytin sisuksen keittoon)
Mausta kasvisseos mieleiseksi.
Laita tomaatin puoliskot uunivuokaan ja täytä ne kasviseoksella.
Laita aurajuustoa kasviksien päälle + vielä tavallista juustoraastetta auran päälle.
Kypsennä 200-225 asteisessa uunissa 10-15 min....kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä ja tomaatti hieman pehmenee....tomaatti ei saa tulla löllökypsäksi.
Me söimme tomaatteja lehtipihvien lisukkeena ja loput ihan sellaisenaan iltaruokana salaatin kanssa.
Kommentit